Το ιδιωτικό πολυιατρείο «Διάγνωση» ιδρύθηκε και ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2014 στη Νάουσα της Πάρου. Το  πολυιατρείο δημιουργήθηκε με πρωτοφανή πρότυπα για τα δεδομένα νησιού και πληροί τις προϋποθέσεις ενός υπερσύγχρονου φορέα στον τομέα της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Είναι επαρκώς εξοπλισμένο με ιατρικά μηχανήματα υψηλής και σύγχρονης τεχνολογίας και επανδρωμένο με άριστα καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Οι έμπειροι συνεργάτες μας είναι εδώ να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς της Διάγνωσης στην Πάρο.

Στο κέντρο μας έγινε η απονομή των πιο υψηλών διεθνών στάνταρ πιστοποίησης ποιότητας της TUV HELLAS ISO 9001:2008

Σκοπός

Το πολυϊατρείο «Διάγνωση» δημιουργήθηκε από μια ομάδα επιχειρηματιών, οι οποίοι  βλέποντας τις ανάγκες των κατοίκων στον τομέα της υγείας θέλησαν να τις καλύψουν και με εκσυγχρονιστική διάθεση αποφάσισαν να καταπιαστούν με αυτό το εγχείρημα. Η ομάδα στοχεύει στο να αποτελέσει η «διάγνωση»  ένα πρότυπο πολυιατρείο και να αναπτυχθεί περαιτέρω για να μπορεί να προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους κατοίκους της Πάρου και των κοντινών νησιών.

Οι ιδρυτές της «διάγνωσης» είναι επαγγελματίες που διακρίνονται για τη σοβαρότητα, την εντιμότητα και την αξιοπιστία τους, και δείχνουν μεγάλο σεβασμό για τις ανάγκες των συνανθρώπων τους. Οραματίζονται, λοιπόν, να μπορέσουν να εμφυσήσουν με τη συμπεριφορά τους σε όλους τις αξίες στις οποίες πιστεύουν και να λειτουργήσουν ως παράδειγμα για όλη την τοπική κοινωνία.

Έργο

Το ανθρώπινο δυναμικό που αποτελεί τη «διάγνωση» ανταποκρίνεται με επαγγελματισμό στις απαιτήσεις της καθημερινότητας και των ασθενών. Όσον αφορά το ιατρικό προσωπικό της «διάγνωσης», επιτελεί με μεγάλη ευσυνειδησία τα καθήκοντά του. Έχοντας επίγνωση ότι δεν εξασκούν ένα οποιοδήποτε επάγγελμα, αλλά επιτελούν λειτούργημα, οι ιατροί δρουν με σεβασμό προς τους συνανθρώπους τους και τη ζωή. Οι ιατροί υπηρετούν καθημερινά την αποστολή τους με την επίμονη προσπάθεια τους για διαρκή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και ενημέρωση των πολιτών για θέματα πρόληψης και υγείας.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η «Διάγνωση» συμβάλλει με τον τρόπο της στην αντιμετώπιση περιβαλλοντικών ζητημάτων. Δίνοντας μεγάλη έμφαση στην προστασία της υγείας μέσω της πρόληψης, η «Διάγνωση», ως φορέας υγείας επιδεικνύει περίτρανα το σεβασμό της προς το περιβάλλον και τους συνανθρώπους της. Πιο συγκεκριμένα, συνεργάζεται με την εταιρεία «Γενική Χημικών Εφαρμογών» για τη διαχείριση των επικίνδυνων ιατρικών αποβλήτων, μια διαδικασία που εφαρμόζεται από πολύ λίγα ιατρικά κέντρα λόγω του μεγάλου κόστους της. Με αυτό τον τρόπο, δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την προστασία του περιβάλλοντος και της υγείας.